De stichting houdt zich bezig met het inzamelen van hulpgoederen en gelden via allerlei activiteiten met het doel om arme mensen te helpen die in erbarmelijke omstandigheden moeten leven.

We doen dit via kerken en instellingen in Oost Europa. Wij proberen hen te helpen met 2e hands kleding, schoenen en allerlei hulpgoederen zoals rolstoelen, rollators, bedden e.d. die wij maandelijks inzamelen in een loods waarvan wij een gedeelte gratis ter beschikking mogen hebben voor de opslag.

Voorheen konden ook overbodig geworden medicijnen bij ons gebracht worden. Helaas is het gebruik daarvan door gewijzigde regelgeving in Roemenië niet meer toegestaan. We zijn dan ook gestopt met het accepteren van medicijnen voor Roemenië. We hopen op uw begrip.

Ook u kunt ons helpen door een donatie over te maken op onze bankrekening. Wilt u ons structureel helpen dan kunt u zich opgeven als donateur voor een bepaald bedrag per maand/jaar.

Presentatie

Wij kunnen op uw vereniging of bijeenkomst een foto/video presentatie verzorgen over onze projecten en u een inzicht geven in onze hulpverlening. Hieraan zijn geen kosten verbonden, wel wordt er een collecte gehouden die geheel ten goede komt aan het werk van de stichting.

Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Algemeen
Stichting Oost Europa Werkgroep Middelharnis
K.v.K. 24449448
RSIN 820242950
IBAN bankrekening: NL97 RABO 0342 0074 08
 
Goede doelen met een ANBI-status hebben van de belastingdienst een beschikking ontvangen met daarin een uniek nummer: het Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer, kortweg RSIN.